НАУКОВИЙ ПТДХІД ДО РОЗУМІННЯ ВІДМОВИ ЕКСПЕРТА ВІД ДАВАННЯ ВИСНОВКУ - Kaluhzna, О. M. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Досліджено проблеми перешкод для виконання експертизи та давання експертного висновку. Проаналізовано питання розмежування відмови експерта від давання висновку з іншими суміжними формами організаційно-процесуальної співпраці експерта із суб’єктом, що призначив експертизу. Розглянуто ключові риси відмови експерта від давання висновку з метою формулювання цього теоретичного поняття.