О ПРАВЕ ЭКСПЕРТА ПРИСУТСТВОВАТЬ ПРИ СОВЕРШЕНИИ ПРОЦЕССУАЛЬНЫХ ДЕЙСТВИЙ - Shcherbakovskiy, M. G. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто причини участі експерта в процесуальних діях, основними з яких є недоброякісність наданих на експертизу матеріалів і можливість усунення цього тільки експертом. Показано відмінність участі експерта від участі спеціаліста в процесуальних діях. Розкрито завдання, які вирішує експерт у ході процесуальних дій, і особливості тактики їх проведення.