КОМПРОМІСИ В ДОСУДОВОМУ РОЗСЛІДУВАННІ УХИЛЕНЬ ВІД СПЛАТИ ПОДАТКІВ, ЗБОРІВ (ОБОВ’ЯЗКОВИХ ПЛАТЕЖІВ) ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ КОНВЕРТАЦІЙНИХ ЦЕНТРІВ - Bilous, O. P. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Досліджено проблеми застосування компромісів у досудовому розслідуванні ухилень від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів) із використанням конвертаційних центрів. Розроблено криміналістичні рекомендації щодо застосування компромісів на основі новел кримінального процесуального та податкового законодавств.