ПРОБЛЕМИ ВИКОРИСТАННЯ ВІКТИМОЛОГІЧНИХ ДАНИХ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ ТА ПРОВЕДЕННЯ СЛІДЧИХ (РОЗШУКОВИХ) ДІЙ - Reznikova, O. I. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто криміналістичний аспект проблеми використання віктимо- логічних даних під час підготовки та проведення слідчих (розшукових) дій, установлено основні проблеми використання таких даних і шляхи їх подолання. Запропоновано окремі науково-практичні рекомендації, покликані підвищити ефективність процесу збирання й використання віктимологічних даних у кримінальному провадженні.