ПРИЧИНИ ВИНИКНЕННЯ ДОБРОСОВІСНИХ ПОМИЛОК У ПОКАЗАННЯХ ПОТЕРПІЛИХ - Kolesnikova, I. A. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Досліджено механізм виникнення добросовісних помилок у показаннях потерпілих під час сприйняття, запам’ятовування та відтворення події злочину. Визначено причини виникнення таких помилок, запропоновано їх класифікацію.