СТРУКТУРА ПРИЧИННО-НАСЛІДКОВОГО ЗВ’ЯЗКУ В ТЕОРІЇ ПРИЧИННОСТІ В КРИМІНАЛІСТИЦІ - Velikanov, S. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто питання структури причинно-наслідкового зв’язку в теорії причинності в криміналістиці. Виокремлено рівні спільності причинності та їх ієрархічну побудову. Висвітлено структуру причинно-наслідкових ланцюгів суб’єктної й об’єктної причинності.