ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЇ ЗЛОЧИНАМ У СФЕРІ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Bilous, V. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто стан і окреслено перспективні напрями впровадження інформаційних технологій у діяльність із запобігання та протидії злочинам у сфері господарської діяльності. Обґрунтовано необхідність створення для цих цілей єдиного інформаційного простору контролюючих, правоохоронних і судових органів.