ТРАНСФОРМАЦІЯ СЛІДЧИХ ПОМИЛОК У КРИМІНАЛЬНОМУ СУДОЧИНСТВІ - Bululukov, O. Yu. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто судові помилки й фактори, що впливають на їх виникнення. Визначено види трансформації помилок при прийнятті тактичних рішень слідчим у судові помилки. Проаналізовано роль і значення внутрішнього переконання судді в трансформації слідчих помилок.