ЛИЧНОСТЬ ЗАСЛУЖЕННОГО ПРОФЕССОРА Н. С. БОКАРИУСА В ОТЗЫВАХ ЕГО ЗАРУБЕЖНЫХ СОВРЕМЕННИКОВ - Lesovoy, V. N.; Klyuev, A. N.; Olkhovskiy, V. A.; Gubin, N. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Присвячено 85-річчю від дня смерті видатного вченого Миколи Сергійовича Бокариуса. Наведено відгуки сучасників, учнів, послідовників про М. С. Бокариуса, які гідно оцінили його видатний науковий, педагогічний і організаторський таланти. Подано оригінальні тексти некрологів у пам’ять унікальної особистості М. С. Бокаріуса в зарубіжних профільних наукових журналах.