ОБ’ЄКТИВІЗАЦІЯ ЛАБОРАТОРНОЇ ДІАГНОСТИКИ ГОСТРОЇ ТА ХРОНІЧНОЇ АЛКОГОЛЬНОЇ ІНТОКСИКАЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯМ СУЧАСНИХ БІОХІМІЧНИХ МАРКЕРІВ - Derecha, L. N.; Myasoedov, V. V.; Bondarenko, V. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто проблеми алкогольної хвороби-патології, що отримала останнім часом значне поширення в багатьох країнах і займає третє місце серед причин смертності та інвалідності після серцево-судинних і онкологічних захворювань. Висвітлено основні питання патогенезу та діагностики найбільш поширених уражень внутрішніх органів алкогольної етіології, особливу увагу приділено лабораторним методам діагностики гострої та хронічної інтоксикації алкоголем.