КЛАСИФІКАЦІЯ ОБ’ЄКТІВ СУДОВОЇ МИСТЕЦТВОЗНАВЧОЇ ЕКСПЕРТИЗИ - Doluda, A. O.; Puklich, O. S. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Наведено класифікацію об’єктів судової мистецтвознавчої експертизи. Розглянуто особливості проведення та основні напрями дослідження об’єктів мистецтвознавчої експертизи з питань належності предметів до таких, що мають культурну цінність, установлення автентичності та визначення вартості об’єктів, а також наявності порнографічних ознак і пропаганди культу насильства та жорстокості.