ДОКТРИНА «ДОБРОСОВІСНОГО ВИКОРИСТАННЯ» ТВОРІВ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА В АНАЛІТИЧНІЙ ПРАКТИЦІ ПІВНІЧНОАМЕРИКАНСЬКИХ СУДОВИХ ЕКСПЕРТІВ - Kalinichenko, M. M. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Репрезентовано деякі з основних положень північноамериканських методик дослідження творів образотворчого мистецтва як об’єктів інтелектуальної власності в контексті правової доктрини «добросовісного використання» за матеріалами резонансної судової справи «Патрік Керіу проти Ричарда Принса». Акцентовано практичну значущість розглянутих науково-методичних настанов для сучасних українських судових експертів. Надано критичний аналіз деяких специфічних особливостей північноамериканських методик, які викликають суперечки серед правників і експертів Сполучених Штатів Америки.