ОСОБЛИВОСТІ ПРИЗНАЧЕННЯ ТА РОЗРАХУНКІВ ПЕНСІЙ ПО ІНВАЛІДНОСТІ - Anishchenko, O. V.; Mamontova, L. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто умови призначення пенсій по інвалідності та визначено порядок обчислення страхового стажу й час набуття права на пенсію по інвалідності в розмірі пенсії за віком. Наведено приклади розрахунку розміру пенсії по інвалідності та пенсії по інвалідності в розмірі пенсії за віком при проведенні судово-економічних експертиз.