СЛІДИ ВИБУХУ ЯК СКЛАДОВА КРИМІНАЛІСТИЧОЇ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТИПОВОЇ КАРТИНИ ЗЛОЧИНІВ ТЕРОРИСТИЧНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ - Chornyi, G. O. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Розглянуто основні питання загальної криміналістичної класифікації слідів при вчиненні злочинів терористичної спрямованості. Особливу увагу приділено розгляду та класифікації вибухових пристроїв (речовин), їх будові та принципу застосування при вчиненні зазначених видів злочинів. Зроблена спроба класифікації слідів вибухових пристроїв і вибуху як на стадії підготовки, так і вчинення злочинів терористичної спрямованості.