ТЕХНІЧНА ОЦІНКА ДІЙ ВОДІЇВ НА РЕГУЛЬОВАНОМУ ПЕРЕХРЕСТІ ПРИ ЗМІНЕННІ СИГНАЛУ СВІТЛОФОРА З ДОЗВОЛЯЮЧОГО РУХ НА ЗАБОРОНЯЮЧИЙ - Lubentsov, A. V.; Sviderskiy, O. O. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто питання, які виникають у експертів під час проведення судових автотехнічних експертиз (експертних досліджень) при технічному аналізі дій водіїв транспортних засобів на регульованих перехрестях, при зміненні сигналу світлофора з дозволяючого рух по перехрестю на забороняючий рух (жовтий), з урахуванням наданого відеозапису дорожньо-транспортної пригоди.