МЕТОДИЧНІ ПИТАННЯ ДОСЛІДЖЕННЯ БУТИЛЬОВАНИХ МІНЕРАЛЬНИХ ВОД - Vasyukov, O. E.; Loboichenko, V. M.; Sabadash, V. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Запропоновано новий показник якості природних вод для встановлення факту невідповідності бутильованих питних і мінеральних вод нормативним вимогам коефіцієнт ідентифікації як тангенс кута нахилу залежності оберненої електропровідності від ступеня розведення дослідженої води водою дистильованою. Показано приклад ідентифікації водогінної води серед 10 брендів бутильованих питних вод.