ЗАСОБИ ПРИХОВАНОГО ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЇХ ВИКОРИСТАННЯ В ПРОЦЕСІ РОЗСЛІДУВАННЯ ЗЛОЧИНІВ І ЕКСПЕРТНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ - Brendel, O. I. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Проведено огляд і аналіз спеціальних технічних засобів відеоспостереження, які використовуються для прихованого відеоспостереження та фіксації подій в оперативно-розшуковій діяльності правоохоронних органів у процесі розкриття й розслідування злочинів. Розглянуто характеристики відеозаписів, отриманих за допомогою спеціальних технічних засобів відео спостереження, та вказано на особливості експертного дослідження таких записів.