ЕЛЕМЕНТИ КРИМІНАЛЬНОГО АРГО ЯК СКЛАДНИКИ ТЕЗАУРУСУ КРИМІНАЛІСТИКИ - Kovkina, E. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Проаналізовано функціонування елементів кримінального арго в сучасній українській термінологічній системі криміналістики. Розглянуто позиції мовознавців щодо можливості існування в терміносистемах слів арготичного походження. Наведено та проаналізовано приклади функціонування арготизміву сучасних наукових і фахових джерелах з криміналістики.