ДЕЯКІ ОСОБЛИВОСТІ МЕТОДИЧНИХ ПІДХОДІВ ЩОДО ДОСЛІДЖЕННЯ ПІДПИСІВ, ВИКОНАНИХ ОСОБАМИ ЗІ ЗМІНОЮ ОЗНАК ВЛАСНОГО ПІДПИСНОГО ПОЧЕРКУ - Sohranych, T. V.; Syrotenko-Katsman, N. V.; Didushok, N. Ya. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто основні етапи дослідження підписів, виконаних зі зміною ознак власного підписного почерку виконавців. Визначено найважливіші особливості кожного з етапів, яким слід приділити особливу увагу. Наведено приклади з експертної практики Харківського НДІСЕ.