МОДЕЛИ УПРАВЛЕНИЯ В СИСТЕМЕ УЧРЕЖДЕНИЙ СУДЕБНЫХ ЭКСПЕРТИЗ С ПОЗИЦИИ НАУЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТА - Kudryashova, S. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто індивідуальну судово-експертну діяльність у порівнянні із діяльністю судових експертів спеціалізованих державних установ, наведено основні переваги та недоліки. Визначено напрями розвитку спеціалізованих державних і недержавних судово-експертних установ згідно з моделлю конкуруючих цінностей Р. Куінна.