ЗНАЧЕНИЕ СИСТЕМЫ КАЧЕСТВА ДЛЯ СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ СУДЕБНО-ЭКСПЕРТНОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ - Kosmina, N. N. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Проаналізовано основні тенденції розвитку сучасних вимог до компетентності випробувальних і калібрувальних лабораторій, які пов’язані із впровадженням сучасної моделі системи управління, узагальненням результатів досліджень експертних лабораторій.