ОБОВ’ЯЗКОВЕ ПРИЗНАЧЕННЯ СУДОВИХ ЕКСПЕРТИЗ У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ - Shcherbakovskyi, M. H. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто проблему обов’язкового призначення судових експертиз згідно з вітчизняним і зарубіжним законодавством. Показано, що з урахуванням потреб практики та розвитку судових експертиз найбільш доцільним є формулювання процесуальної норми із загальними вимогами, які визначають випадки обов’язкового залучення експерта.