ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ СЛІДЧОГО ОГЛЯДУ В ПРОЦЕСІ РОЗСЛІДУВАННЯ КРИМІНАЛЬНОГО БАНКРУТСТВА - Marushev, A. D. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто цілі й завдання слідчого огляду документів при розслідуванні злочинів, пов’язаних із кримінальним банкрутством. Визначено методи дослідження як окремого, так і декількох документів у процесі проведення слідчого огляду. Зазначено типові види документів, що підлягають огляду й попередньому дослідженню при розслідуванні кримінального банкрутства.