ОБСТАВИНИ, ЯКІ ПІДЛЯГАЮТЬ ДОКАЗУВАННЮ В КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ ПРИ РОЗСЛІДУВАННІ ЗЛОЧИНІВ, ПОВ’ЯЗАНИХ ІЗ ПОЖЕЖАМИ - Kolesnikov, V. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Досліджено обставини, які підлягають доказуванню в кримінальному провадженні при розслідуванні злочинів, пов’язаних із пожежами. Зазначено, що до обставин, які характеризують подію пожежі як злочин, крім загальних (місце, час та ін.), необхідно віднести й такі дані: обстановку, яка передувала пожежі; обставини виникнення та розвитку пожежі; обстановку, що склалася після пожежі.