ЧАСОВА ОЗНАКА ПРИЧИННО-НАСЛІДКОВОГО ЗВ’ЯЗКУ В КРИМІНАЛІСТИЦІ - Velikanov, S. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто питання часової ознаки причинно-наслідкового зв’язку в криміналістиці. Опрацьовано проблематику асиметрії напрямку часу та причинності, запропоновано підходи до з’ясування послідовності й одночасності події-причини та події-наслідку в криміналістиці.