АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ АЛГОРИТМІЗАЦІЇ РОЗСЛІДУВАННЯ ОКРЕМИХ ВИДІВ ЗЛОЧИНІВ - Maliarova, V. O. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто питання щодо криміналістичного алгоритму розслідування як гнучкої системи науково розроблених і формалізованих приписів послідовного виконання в певному порядку оптимальних варіантів слідчих (розшукових) дій, негласних слідчих (розшукових) дій, оперативно-пошукових заходів та інших дій, об’єднаних задумом ефективного вирішення проміжних завдань розслідування злочину з урахуванням відповідних типових слідчих ситуацій. Надано авторське бачення алгоритму пошуку невідомого злочинця як послідовного вирішення конкретних завдань розслідування.