ОСОБЕННОСТИ ПОНЯТИЯ ОРУЖИЯ В КРИМИНАЛИСТИЧЕСКОМ ОРУЖИЕВЕДЕНИИ - Terehovich, V. N.; Nimande, E. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Із позиції сучасних основ криміналістичного зброєзнавства та практики розслідування злочинних діянь описано особливості криміналістичного поняття зброї. Розкрито сутність процесу конкретизації й визначення криміналістичного поняття зброї.