Судово-експертна діяльність і наукова співпраця в умовах військової агресії рф проти України: єдність знань та професійності - Simakova-Yefremian, Ella (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2024)
У країні, що потерпає від військової агресії, надважливою є роль експертної і наукової спільнот, які сприяють не тільки сталому функціюванню правосуддя, а й науковому прогресу. Навіть у цей тяжкий період судово-експертні установи України продовжують працювати у штатному режимі, виконують експертні дослідження й науково-дослідні роботи. Незважаючи на складні умови воєнного стану судові експерти виконують експертизи на гідному професійному рівні, що надважливо для забезпечення право порядку, дотримання прав і свобод громадян.