ОСОБЛИВОСТІ ДОСЛІДЖЕННЯ МОРАЛЬНОЇ ШКОДИ В КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ - Zhuravleva, M. O. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Зазначено суперечності, які виникли після внесення змін до ст. 242 КПК України, де було закріплено обов’язкове призначення психологічної експертизи моральної шкоди в кримінальному процесі. Розглянуто шляхи їх подолання. Обґрунтовано думку про недоцільність призначення експертизи моральних страждань особи в межах кримінального провадження.