ОСОБЛИВОСТІ ВСТАНОВЛЕННЯ ВАРТОСТІ РОСЛИН ПЕВНИХ ВИДІВ ПРИ ПРОВЕДЕННІ СУДОВО-ТОВАРОЗНАВЧИХ ЕКСПЕРТИЗ - Obolentseva-Krasivska О. S. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Розглянуто особливості оцінювання зрізаних квітів, горщечкових рослин, розсади квітниково-декоративної продукції та саджанців при проведенні судово-товарознавчих експертиз і експертних досліджень.