ЩОДО ПОРЯДКУ ВИЗНАЧЕННЯ ВТРАТ АКТИВІВ БАНКУ ТА СПРИЧИНЕННЯ ЙОМУ ЗБИТКІВ ПРИ УКЛАДАННІ КРЕДИТНИХ ДОГОВОРІВ - Kozub, S. O. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Розглянуто порядок визначення втрат активів банку та відповідно документального підтвердження спричинення йому збитків унаслідок укладання кредитних договорів при проведенні судових економічних експертиз.