ОЦІНЮВАННЯ ВАРТОСТІ АКЦІЙ ПІДПРИЄМСТВ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ ПРИ ПРОВЕДЕННІ СУДОВИХ ЕКСПЕРТИЗ - Kaplin, R. B.; Аnishchenko O. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Розглянуто питання оцінювання вартості акцій підприємств при проведенні судових експертиз після скасування експертної спеціальності 16.1 «Оцінка цілісних майнових комплексів, паїв, цінних паперів».