ОСОБЛИВОСТІ КОМП’ЮТЕРНО-ТЕХНІЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ В ПАМ’ЯТІ SIM, USIM ТА R-UIM-КАРТ - Harabuga, Yu S. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Наведено теоретичну та практичну інформацію про особливості дослідження вмісту елементарних файлів SIM, USIMі R-UIM-карт, відомості про які відсутні в чинній редакції методики 10.9.10 «Методика комп’ютерно-технічного дослідження інформації в пам’яті SIM-карток».