ДОСЛІДЖЕННЯ ЩОДО ВІДПОВІДНОСТІ ТЕХНІЧНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ЗІ ВСТАНОВЛЕННЯ (ВІДНОВЛЕННЯ) МЕЖ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК САДИБНОЇ ЗАБУДОВИ В МІСТАХ: ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВІ АСПЕКТИ - Ripenko, A I.; Kolosiuk, A. A. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Розглянуто проблеми методичного забезпечення експертного дослідження в межах спеціальності 10.20 «Дослідження з питань землеустрою» щодо відповідності технічної документації зі встановлення (відновлення) меж земельних ділянок садибної забудови в містах. Визначено організаційні особливості правового регулювання земель під садибною забудовою міст, зважаючи на основні функції таких територій для сталого їх розвитку та створення належних умов для проживання мешканців.