ДОСЯГНЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНОГО НАУКОВОГО ЦЕНТРУ «ІНСТИТУТ СУДОВИХ ЕКСПЕРТИЗ ІМ. ЗАСЛ. ПРОФ. М. С. БОКАРІУСА» - Kliuiev, O. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2020)
У статті досліджено основні досягнення й окреслено перспективи розвитку Національного наукового центру «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М. С. Бокаріуса» Міністерства юстиції України. На підставі аналізу провідних напрямів діяльності судово-експертної установи відповідно до вимог законодавства України, положень міжнародних договорів і сучасних європейських тенденцій експертного забезпечення правосуддя окреслено основні кроки розвитку Центру.