ОСОБЛИВОСТІ КРИМІНАЛІСТИЧНОЇ ОЦІНКИ В СУДОВО-ҐРУНТОЗНАВЧІЙ ЕКСПЕРТИЗІ - Khlestkova, O. O. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Розглянуто особливості криміналістичної оцінки в ідентифікаційних дослідженнях судово-ґрунтознавчої експертизи, які полягають в специфічних властивостях об ’єктів ґрунтово-мінерального походження: відсутності даних про будову генетичного профілю ґрунту в нашаруваннях на об’єкті- носії, багатокомпонентності ґрунтів, можливості деяких показників ґрунту бути як родовими, так і груповими ознаками залежно від характеру ділянки місцевості, де вчинено злочин.