МОНИТОРИНГ ЗАГРЯЗНЕНИЯ ПОЧВ НЕКОТОРЫХ РЕГИОНОВ РЕСПУБЛИКИ АРМЕНИЯ ТЯЖЕЛЫМИ МЕТАЛЛАМИ - Hambaryan, G. A.; Santrosyan, A. V.; Ishkhanyan, Yu. R. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Вивчено стан ґрунту ряду територій Республіки Вірменія. Особливо виділено результати моніторингу ґрунту міста Єреван. Матеріалом дослідження слугували ґрунтові проби з районів міста Єревана з різним рівнем техногенного забруднення. Обгрунтована необхідність розроблення норм орієнтовно припустимих конценрацій речовин і перехід до системи нормування концентрацій з урахуванням особливостей конкретних регіонів.