ЮРИДИЧНІ ТА СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ЗЛОЧИНІВ, ПОВ’ЯЗАНИХ ІЗ ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ У СВІТІ - Nazarov, O. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2019)
Стаття присвячена юридичним та соціально-психологічним особливостям злочинів, пов’язаним з торгівлею людьми. Наголошується, що дане питання знайшло відображення в різних міжнародних дослідженнях. Вказується на особливості кримінально-правової кваліфікації торгівлі людьми у світі. Висловлюються пропозиції по продовженню роботи щодо розробки методики судово-психологічної експертизи потерпілих за злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми.