ДЕЯКІ ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ ДОСЛІДЖЕНЬ З РОЗПОДІЛУ ЖИТЛОВИХ БУДИНКІВ СТАРОЇ ЗАБУДОВИ - Pugacheva, L.; Osipenko, K.; Adamova, D. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2019)
Вирішення питань, що виникають при проведенні досліджень з розділу житлових будинків старої забудови, актуально для теорії і практики проведення судових експертиз, пов’язаних з розробкою варіантів розділу такої нерухомості, враховуючи невизначеність і протиріччя даних окремих документів (технічних, правовстановлюючих), які надаються на дослідження, та зміни складу житлової нерухомості, що знаходиться в праві спільної часткової власності в результаті здійснення певних дій з перепланування, будівництва, реконструкції. Проведено аналіз нормативної та правовстановлюючої документації, розроблені єдині підходи до виконання досліджень з розподілу житлових будинків старої забудови з урахуванням певних факторів, які впливають на результати висновків такого виду експертиз.