ОБРАХУВАННЯ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ ВИМІРЮВАНЬ ПРИ ПРОВЕДЕННІ БАЛІСТИЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ - Kozhevnikov, V. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Розглянуто питання оцінювання невизначеності як невід’ємної складової загальних вимог до компетенції випробувальних лабораторій. Коротко розглянуто концепцію невизначеності, визначено основні етапи оцінювання результату вимірювань та його невизначеності. Алгоритми оцінювання невизначеності показані на прикладах обрахування невизначеності вимірювань під час проведення балістичного дослідження боєприпасів.