ПРОБЛЕМИ ЗАСТОСУВАННЯ НАУКОВО-ТЕХНІЧНИХ ЗАСОБІВ ТА ІННОВАЦІЙНИХ ПРОДУКТІВ У ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІВ ПРАВОПОРЯДКУ - Shepitko, V.; Avdeeva, G. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2020)
Розглянуто сутність та значення науково-технічних засобів, інновацій та інноваційних продуктів у діяльності органів правопорядку, запропоновано визначення даних термінів. За результатами аналізу матеріалів анкетування слідчих і узагальнення кримінальних проваджень встановлено низький рівень забезпечення органів правопорядку сучасними науково-технічними засобами та інноваційними продуктами, визначено причини цих явищ. Проведено огляд та здійснено аналіз сучасних інноваційних продуктів, які використовуються в діяльності органів правопорядку. Запропоновано алгоритм розроблення інновацій для потреб правоохоронних органів.