СПОСОБИ ПІДРОБКИ СУЧАСНИХ ПАСПОРТНИХ ДОКУМЕНТІВ КРАЇН ЄС ТА ОЗНАКИ ЇХ ВИЯВЛЕННЯ - Cherednichenko, D. K.; Ananin, O. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Розглянуто способи підробок і ознаки їх виявлення в паспортних документах громадян країн - членів ЄС. Визначено шляхи збільшення ефективності виконання завдань у сфері судової експертизи та експертних досліджень паспортних та інших документів у контексті євроінтеграції України.