ПИТАННЯ ВИЗНАЧЕННЯ ХАРАКТЕРИСТИК КОЛІСНИХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ З ГІБРИДНИМИ ДВИГУНАМИ У ВІДПОВІДНОСТІ З УКРАЇНСЬКИМ КЛАСИФІКАТОРОМ ТОВАРІВ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Mykhalskyi О.; Fokin, D.; Kiriakov, S. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2019)
Розглянуто проблемні питання щодо дослідження характеристик колісних транспортних засобів з гібридними двигунами відповідно до вимог Українського класифікатора товарів зовнішньоекономічної діяльності. Розглянуто існуючі типи гібридних силових установок. Вивчено завдання, що вирішуються експертами автотоварознавцями при дослідженні колісних транспортних засобів з гібридними двигунами.