ОСНОВНІ СПОСОБИ ВИГОТОВЛЕННЯ КЛІШЕ ПЕЧАТОК І ШТАМПІВ - Zubova, N. O.; Somov, V. V.; Loshmanova, G. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Розглянуто основні способи виготовлення кліше печаток і штампів, відтиски яких зустрічаються сьогодні на документах. Особливу увагу приділено кліше, виготовленим фотополімерним способом, способом лазерного гравіювання гуми, а також печаткам і штампам із мікропористої гуми, виготовленим за флеш-технологією.