ОСНОВНЫЕ МЕТОДИЧЕСКИЕ ПОЛОЖЕНИЯ И ОСОБЕННОСТИ ПРОИЗВОДСТВА ПОВТОРНЫХ ПОЧЕРКОВЕДЧЕСКИХ ЭКСПЕРТИЗ В РЕСПУБЛИКЕ АРМЕНИЯ - Karapetyan, M. Zh. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Викладено загальну методику дослідження при проведенні повторних почеркознавчих експертиз у Республіці Вірменія, яка має свої особливості, властиві всім стадіям експертного дослідження. Підкреслено значення повторних почеркознавчих експертиз, які проводяться з метою виключення сумнівів слідчого й суду із приводу первинного висновку (у разі його підтвердження) або пояснення причини розбіжностей у висновках експертів. Проаналізовано висновки первинної експертизи в трьох аспектах: процесуальному, методичному, етичному. Відзначено важливість наявності в експерта глибоких знань у галузі судового почеркознавства, достатнього досвіду роботи, точності зорових сприйняттів.