КОМПЕТЕНЦІЯ ЕКСПЕРТА ПРИ СУДОВО-ЕКСПЕРТНОМУ ДОСЛІДЖЕННІ ТОРГОВЕЛЬНИХ МАРОК У ПРОЦЕСІ РОЗСЛІДУВАННЯ ЇХ НЕЗАКОННОГО ВИКОРИСТАННЯ - Polishchuk, I. Yu. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Окреслено межі процесуальної та наукової компетенції експерта при проведенні судової експертизи об’єктів інтелектуальної власності під час розслідування незаконного використання торговельної марки. Проаналізовано неоднозначне експертне завдання зі встановлення схожості до ступеня змішування виявленого позначення із зображенням торговельної марки. З’ясована проблематика та рамки експертного завдання із визначення упущеної вигоди у зв’язку зі злочинним посяганням на торговельну марку.