ПРОВІДНІ ПІВНІЧНОАМЕРИКАНСЬКІ МЕТОДИКИ ДОСЛІДЖЕННЯ ПЕРСОНАЖІВ ЯК ОБ’ЄКТІВ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ (ЗА МАТЕРІАЛАМИ СУДОВИХ ЕКСПЕРТІВ США) - Struk, I. O.; Kalinichenko, M. M. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Оглядово представлено історію створення та специфічні особливості провідних науково-методичних засобів і дослідницьких практик експертизи персонажів як об’єктів авторського права, що набули істотного поширення в сучасній аналітичній практиці північноамериканських фахівців судово-експертної галузі.