ОСОБЛИВОСТІ ВИЗНАЧЕННЯ РИНКОВОЇ ВАРТОСТІ ОБЛАДНАННЯ, ЩО ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ НА АТОМНИХ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЯХ - Sabadash, I. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
При визначенні ринкової вартості обладнання, що використовується на атомних електростанціях, експерт-товарознавець наштовхується на дилему з обранням і обґрунтуванням методичного підходу. Запропоновано інформаційну модель, яка дає змогу вдосконалити та підвищити якість виконання експертиз цього напряму дослідження.