ДЕЯКІ ОСОБЛИВОСТІ ВИЗНАЧЕННЯ ВАРТОСТІ ОБЛАДНАННЯ ТА МАШИН З УРАХУВАННЯМ ЗНИЖЕННЯ ЯКОСТІ ВІД ЗНОСУ - Hubareva, V. M. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Надано перелік вихідних даних необхідних для зазначення в актах технічного стану обладнання, що потрібні для проведення експертиз. Розглянуто певні особливості визначення відсотка зносу, вартості обладнання та машин з урахуванням зниження якості від зносу