МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО ПРОВЕДЕННЯ СЛУЖБОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯ ЗАЛІЗНИЧНОЇ ПРИГОДИ В УКРАЇНІ ТА ЗАКОРДОНОМ - Dzhus, O. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Проаналізовано методологічні підходи до службового розслідування залізничних пригод в Україні та закордоном, результати яких досліджуються експертом при виконанні судових залізнично-транспортних експертиз.